Er du vår nye kollega?

Ønsker du å jobbe med erstatning- og forsikringsrett i et dynamisk og spennende fagmiljø?

BACH leverer skadeoppgjør og konsulenttjenester til det norske og internasjonale forsikringsmarkedet. Vi tilbyr tjenester innen hele spekteret av erstatning- og forsikringsrett, og håndterer saker for de fleste norske forsikringsselskapene.

Vi samarbeider tett med Advokatfirmaet RIISA, Norges ledende advokatfirma innen erstatning- og forsikringsrett. Våre felles kontorer er sentralt plassert i Bygdøy Alle i Oslo.

For tiden har vi økende oppdragsmengde, og vi ser derfor etter nye, dyktige medarbeidere.

Vi ser etter deg med master i rettsvitenskap som har erfaring innen personskade og personforsikring eller ansvar og regress. For å jobbe hos oss bør du, ut over å ha solide faglige kunnskaper, være fleksibel, selvstendig og ansvarsbevisst. God bransjeforståelse er en fordel, og du bør være komfortabel med å arbeide på engelsk.

BACH tilbyr varierte arbeidsoppgaver i et spennende fagmiljø. Hos oss får du anledning til å videreutvikle din kompetanse innen erstatning og forsikringsrett. Vi er et ungt og dynamisk miljø, og personlig egnethet vil bli vektlagt ved vurdering av søknadene.

Har du spørsmål om stillingen, er du velkommen til å ta kontakt med daglig leder Stine Riisa Maurstad på telefonnummer 997 38 371.

Søknad sendes på e-post til srm@baclaims.no

Søknader vil bli vurdert fortløpende.