Personforsikringskurset i Tønsberg 2019

  • Kurs i personforsikring
    17/09/2019 - 18/09/2019
    09:30 - 15:30

BACH inviterer i samarbeid med Advokatfirmaet Riisa til kurs i personforsikring 17.-18. september 2019 på Quality Hotel Tønsberg.

Kurset er egnet for deg som jobber som saksbehandler, advokat, underwriter, innkjøp, eller med andre produkter innen personforsikring, som ulykkesforsikring, barneforsikring, uføreforsikring, helseforsikring med videre. Kurset er forbeholdt ansatte i forsikringsselskapene.

Fra Quality Hotel Tønsberg er det kort vei til Oslo og det sentrale Østlandet. Fra Sandefjord lufthavn Torp er det gode flyforbindelser til Bergen og Trondheim, og programmet er tilpasset disse.

Program

Programmet finner du ved å klikke her.

Påmelding

Hotellet er nå fullbooket. Dersom du ønsker å melde deg på, ta kontakt på kurs@riisa.no, og vi vil bistå med alternativer.

Kursavgift kr 4 900.

Det er avtalt en kurspakke med hotellet som hver deltaker selv betaler. Kurspakken inneholder overnatting og alle måltider, totalt kr 2 290. Ved påmelding blir hotellrom automatisk reservert, og vi ber om tilbakemelding dersom du ikke ønsker overnatting.
Ved avbestilling 4 uker eller senere belastes kurspakke og kursavgift i sin helhet. Ved ønske om samlefaktura må påmelding skje samlet. Faktura vil bli utstedt ved påmelding.

Spørsmål

Dersom du har spørsmål om kurset, ta kontakt med:
Stine Riisa Maurstad, srm@baclaims.no
Kristoffer Klingen, kk@baclaims.no

Hotellet er nå fullbooket, men vi har ledige plasser på kurset. Dersom du ønsker å melde deg på, ta kontakt på kurs@riisa.no, slik at vi kan bistå deg med alternativer.

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.