Advokatfirmaet RIISA har mer enn 25 års erfaring innen fast eiendoms rettsforhold. Våre advokater står klare til å hjelpe deg med hele spekteret av saker, alt fra bygg- og entrepriserett til transaksjoner, eierskifteforsikring og ansvarssaker.

Bred kompetanse

Advokatfirmaet RIISA har bred kompetanse på saker innen fast eiendoms rettsforhold. Våre advokater kan bistå med saker i forbindelse med prosjektering, entreprise og transaksjoner av fast eiendom. Vi håndterer saker i næringsforhold, og har god kjennskap til ulike entrepriser. Samtidig tar vi også saker for privatpersoner med problemstillinger under avhendingsloven, bustadoppføringsloven og håndverkertjenesteloven.

Forsikring

Våre advokater bistår årlig forsikringsselskapene med et stort antall saker innen fast eiendom. Blant annet håndterer vi skadebehandling og rettslige prosesser under boligselger- og eierskifteforsikringer. Vi bistår i tillegg både forsikringsselskapene og næringsdrivende innen fast eiendom i saker med profesjonsansvar som for eksempel takstmannsansvar, megleransvar, og ansvar for håndverkere og entreprenører.